philon7

 COACHING & CERTIFICERING

Het invoeren van het Philon7 concept doe je niet alleen.

Het Philon7 traject duurt minimaal twee jaar. Aan het einde van het tweede jaar zal er een (vrijwillige, kán wel/hoeft niet) certificering plaatsvinden met een feestelijke onthulling van een bord naast de deur en een vlag in de mast.
Het invoeren van het Philon7 concept doe je niet alleen. Elke school krijgt coaching en begeleiding op maat. De coach is aanwezig op teamvergaderingen en komt met concrete voorstellen om een pijler verder vorm te geven. Een voorbeeld daarvan is het maken van een portfolio. De coach kan een presentatie geven over het hoe en waarom van de portfolio. Vervolgens gaat de coördinator en teamleden aan de slag. Tevens is de coach een sparringpartner van de directeur. De coach observeert en geeft terug aan directeur wat hij of zij ziet. Dit alles om het Philon7 concept zo goed mogelijk in te laten voeren passend bij de school en het team.
Scholen die het Philon7 concept invoeren zijn automatisch lid van het Philon7 netwerk. Dat betekent dat leerkrachten die werken op een Philon7 school mee kunnen doen met Philon7 netwerk dagen. Tijdens deze dagen komen verschillende schoolteams bij elkaar om van elkaar te leren. Elke school heeft de pijler net anders opgezet wat interessant is. Tevens mogen de leerkrachten voor een gereduceerd tarief cursussen volgen bij onderwijsbureau Semko.

NEEM CONTACT OP

Snelle Links:
Ontwerp & realisatie Rontwerp design
Contactgegevens:
PHILON7
Stjoerboard 118
8502 AD Joure
Tel 06 - 29 16 75 82
E-mail info@philon7.nl