philon7

 PASSIE VOOR ONDERWIJS

De zeven wereldwonderen staan voor de zeven pijlers van Philon7.

De naam Philon7 komt voort uit de zeven wereldwonderen. Er is een mythe dat een schrijver met de naam Philon de zeven wereldwonderen heeft beschreven. De zeven wereldwonderen die naam en faam dragen in deze wereld. De zeven wereldwonderen staan voor de zeven pijlers van Philon7. De slogan van Philon 7 is dat het een onderwijsvisie is die niet zeurt maar poetst.
Deze slogan past bij de initiatiefnemers van deze visie. We hebben passie voor onderwijs maar daarnaast staan we ook met beide benen op de grond. Niet alleen mooie woorden maar ook daden. Allen hebben we ervaring met Philon7. We hebben gevoeld hoe het is als leerkracht, directeur en of intern begeleider, we weten waar we het over hebben wanneer we praten over het onderwijs wat we voorstaan. We hebben ervaren hoe het is om als team gezamenlijk aan iets te werken, we hebben gezien wat het met de ouders doet en het belangrijkste we hebben gemerkt dat het positief is voor de kinderen. Er is aandacht voor meer dan alleen het leren en toch houden we ons aan de normen zoals de inspectie ze stelt. Anders gezegd wij omarmen de normen en maken ze beter en groter.
Er is werkdruk maar zo noemen we het niet, het is flow waar we in werken. Is er dan niets negatiefs? Als vanzelf kunnen er zaken nog beter. Maar we kijken naar onze cirkel van invloed, we zijn bewust wat we in deze cirkel trekken en wat niet.
Het aantal Philon7 scholen groeit. Onze werkwijze wordt bekender. Stapje voor stapje maken we het onderwijs rijker. Poets je mee?
Snelle Links:
Ontwerp & realisatie Rontwerp design
Contactgegevens:
PHILON7
Stjoerboard 118
8502 AD Joure
Tel 06 - 29 16 75 82
E-mail info@philon7.nl